fbpx

Hvordan fungerer det?

 

Nemmere bliver det ikke…

Vi prøver at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt. Vi betjener kunderne, som vil købe dine varer, og vi sørger for daglig oprydning af din stand.

Du er selvfølgelig altid velkommen til selv at kigge forbi for at hygge ekstra om din stand.

Du kan under hele lejeperioden følge med i dit salg – du vil altid kunne tjekke dit salg via “Min side”. For at få mest muligt ud af din lejeperiode, anbefaler vi, du fylder standen op, når du kan se, at du har solgt godt ud.

Når din lejeperiode starter

Du har mulighed for at komme og opstille dine varer én time inden butikken lukker dagen inden din lejeperiode starter. Der er også mulighed for at komme samme dag kl. 9 – inden butikken åbner.

Har du ikke været forbi butikken på den første lejedag, og ikke givet os besked, kan vi uden videre leje din stand ud til anden side.

Når din lejeperiode slutter

Når din lejeperiode slutter, skal din stand være tømt én time inden butikken lukker – medmindre andet er aftalt med personalet. Som tilkøb kan vi tømme din stand for dig. Ved tømning af din stand, skal du medbringe legimitation, og du må ikke fjerne prismærkerne før du er ude af butikken.

Ændring af prismærker og udsalg på din stand

Hvis du ønsker at ændre priser under din lejeperiode,  skal der påsættes nye prismærker på dine varer.

Det er muligt at holde udsalg på din stand – uden at påsætte nye mærker. Det kræver blot, at du informere personalet, så vi kan udlevere udsalgsskilte til din stand og notere det i vores kassesystem. Det er muligt at vælge mellem følgende rabatter: 25%, 50% eller 75%.