fbpx

Betingelser

Når din lejeperiode starter

Du har mulighed for at komme og opstille dine varer én time inden butikken lukker dagen inden din lejeperiode starter. Der er også mulighed for at komme samme dag kl. 9 – inden butikken åbner.

Har du ikke været forbi butikken på den første lejedag, og ikke givet os besked, kan vi uden videre leje din stand ud til anden side.

Når din lejeperiode slutter

Når din lejeperiode slutter, skal din stand være tømt én time inden butikken lukker – medmindre andet er aftalt med personalet. Som tilkøb kan vi tømme din stand for dig. Ved tømning af din stand, skal du medbringe legimitation, og du må ikke fjerne prismærkerne før du er ude af butikken.

Ændring af prismærker og udsalg på din stand

Hvis du ønsker at ændre priser under din lejeperiode, skal der påsættes nye prismærker på varerne.

Det er muligt at holde udsalg på din stand – uden at påsætte nye mærker. Det kræver blot, at du informere personalet, så vi kan udlevere udsalgsskilte til din stand og notere det i vores kassesystem. Det er muligt at vælge mellem følgende rabatter: 25%, 50% eller 75%.

Du lejer en stand via vores hjemmeside.
1 uges standleje er 7 dage. 1 uge går f.eks. fra mandag til den efterfølgende søndag = 7 dage. 2 mdr. er 8 uger, og 3 mdr. er 12 uger.

Når du har booket en stand hos BørneTorvet, har du 14 dags fortrydelsesret. Ønsker du at gøre brug af denne, kræver det, at du møder op i vores butik, hvor du kan få pengene retur. Starter din lejeperiode indenfor 14 dage fra den dag, du booker, fraskriver du dig din 14 dages fortrydelsesret.

Købte varer er købt som beset og kan ikke byttes eller returneres.

Via gamle system: Efter endt lejeperiode får du udbetalt din fortjeneste minus vores 15% kommission. Udbetalingen af din fortjeneste skal du have inkasseret senest 3 måneder efter lejeperiodens ophør.

Nye system fra den 09.10.2020: Vi udbetaler salg to gange om måneden. Salg i perioden fra d. 1-15. i måneden bliver udbetalt d. 30. i samme måned, mens salg fra den 16. til slut måneden vil blive udbetalt d. 15. i den efterfølgende måned. Ligger udbetalingsdatoen ikke på en bankdag, bliver pengene indsat ved først kommende bankdag herefter.

Det er dit ansvar som kunde at skrive de rigtige kontooplysninger på “din profil” på btorvet.loppesalg.dk. Har du glemt at taste oplysningerne, vil pengene blive udbetalt ved næste betalingsrul, efter der er indtastet de korrekte oplysninger.

Vi fratrækker automatisk vores kommission på 15% af det samlede salg.

Man kan som standlejer selv vælge, om man ønsker at taste prismærkerne ind elektronisk eller skrive priserne i hånden på de udleveret prismærker. Vi anbefaler at man taster prismærkerne ind elektronisk. Vælger man dog at skrive priserne i hånden, tager vi forbehold for at der i sjældne tilfælde kan forekomme tastefejl, når vi taster priserne ind på kassen – her er BørneTorvet ikke erstatningsansvarlige. 

BørneTorvet er ikke ansvarlig for stjålne, mistede eller ødelagte varer. Vi gør meget for at forebygge tyveri – blandt andet ved hjælp af alarmsikring, overvågning og selvfølgelig holder vi et vågent øje med dine ting. Skulle der ske tilfælde af brand eller vandskade, er BørneTorvet ikke erstatningsansvarlig – men du kan være dækket af din egen indboforsikring.

Tøjet skal være nyvasket. Varerne på din stand må ikke være defekte, og der må ikke være huller i tøjet. Ingen markedsføring og videresalg af varepartier uden forudgående aftale – kontakt os for nærmere information. Der må ikke sælges ulovlige varer eller varer som er sundhedsskadelige.

Personalet må uden videre fjerne varer, som ikke overholder vores varebetingelser.

Skulle det forekomme at én af dine varer mister prismærket, bliver den placeret i vores ’glemte ting’ stand, hvor den efter 21 dage vil tilfalde BørneTorvet. Vi anbefaler derfor, at du kigger ’glemte ting’ standen igennem.

BørneTorvet forbeholder sig retten til regulere af åbningstider, standlejepriser og lukkedage. Vi forbeholder os retten at afviser kunder.