Privatlivspolitik

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg med vores håndtering af dine persondata. Derfor har vi oprettet denne side, hvor du kan læse om, hvordan vi opbevarer og behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

Hvem er vi? 

BørneTorvet ApS med CVR: 39174944 og vores webstedsadresse er: http://www.btorvet.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler, og hvorfor vi indsamler det: 

Booking

Når besøgende booker en stand via vores hjemmeside, indsamler vi de data, som vises i bookingformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

Typer af personoplysninger, der behandles:

Når du booker en stand bruger vil følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer

Ovenstående oplysninger behandler vi i forbindelse med din standleje hos os, da det er en nødvendig del i forbindelse med salg af dine varer i butikken.

Samtykke til nyhedsbrev

Hvis du udfylder vores kontaktformular til tilmelding af vores nyhedsbrev, så giver du dit samtykke til, vi må sende dig nyhedsbreve. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at benytte linket nederst i vores udsendte nyhedsbrev eller ved at skrive til os på kontakt@btorvet.dk og oplyse at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med lovgivningen: persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil udelukkende blive brugt til det formål, de er indsamlet til – hvad enten det er booking eller nyhedsbrev.

Til håndtering af køb af varer og standleje benytter vi en tredjepart, nemlig Bizsys. Vi har indgået en databehandleraftale med Bizsys, hvilket sikre at de også overholder enhver gældende lovgivning.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en besked eller booker en stand, så bliver beskeden/bookingen  og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende besked eller booking automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan altid bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Du kan også altid kontakt os for at få oplyst, hvilke af dine dataer vi har. Dette kan du gøre ved henvendelse til: kontakt@btorvet.dk.