fbpx

Strong mom’s træning

Vores efterfødselshold i samarbejde med Strong4Life er en fantastisk mulighed for at starte træningen op igen i sit helt eget tempo. Der er  mulighed for at træne selv eller med baby. Alt foregår i eget tempo, og der er mulighed for at gå til og fra, hvis baby skal puttes, ammes eller skiftes – baby is the boss. 
⁣⁣
– Holdet er er for dig der gerne vil have en god træningsopstart efter fødslen sammen med andre. Formålet er at komme godt og sikkert i gang med din træning og gradvist blive stærkere, så du bedre kan klare strabadserne i hverdagen og har de bedste forudsætninger for at forsætte din træning efterfølgende. På efterfødselsholdet har vi fokus på den enkelte mor, hvor din træning bliver tilpasset dit niveau og udgangspunkt, mens du er på lukket hold, hvor du bliver vejledt og trænet sammen med andre mødre og kan nyde godt af fællesskabet

– 8 ugers forløb med maks 8 deltagere, hvor første træningssession foregår i holdsalen hos BørneTorvet og 7 sessioner hos Strong4Life – BørneTorvets nabo. 

Du får:
– 1 x Holdtræning om ugen sammen med de andre mødre og jeres helt egen træner.
– Adgang til hyggeligt sofaområde og gratis kaffe før og efter træningen
– 2 måneders BASE medlemskab i Strong4life, der bla. giver adgang til fri træning alle ugens dage.

– Der er adgang til hyggeligt sofaområde, både hos Strong4life og hos BørneTorvet.

Pris: 1200,- ⁣⁣(begrænset pladser)

TILMELDING:

Ønsker at tilmelde mig efterfødselstræning med holdstart:

Når du har tilmeldt dig via. siden vil du modtage en mail med betalingsoplysninger, og først efter betaling vil din plads på holdet være bekræftet.

efterfødselstræning

Hvornår må man starte efter en fødsel: 

Det er i høj grad individuelt, hvornår man er klar til at starte træning op efter en fødsel. Det afhænger blandt andet af hvordan graviditeten og fødslen er forløbet. Man kan efter en ukompliceret fødsel starte, når man føler sig klar og har lyst. Som udgangspunkt handler det om at starte (for) roligt ud. Føles det fint, så kan man altid skrue op næste gang.