fbpx

Tilmelding til efterfødselshold

Vores efterfødselshold i samarbejde med Strong4Life er en fantastisk mulighed for at starte træningen op igen i sit helt eget tempo. Der er  mulighed for at træne selv eller med baby. Alt foregår i eget tempo, og der er mulighed for at gå til og fra, hvis baby skal puttes, ammes eller skiftes – baby is the boss. 
⁣⁣
– Holdet er til alle, der gerne vil igang med træningen igen

– 8 ugers forløb , hvor der er 4 gange træningssessioner i holdsalen hos BørneTorvet og de sidste 4 sessioner hos Strong4Life – BørneTorvets nabo. 

– Holdet får egen lukkede facebook gruppe, hvor der i løbet af ugen vil blive smidt videoer op med hjemmetræning⁣⁣

– Vi bruger babyerne indimellem som vores træningsredskab, for det er også super god stimulering for de små, men sover din baby, når du ankommer er det også helt fint at træne uden⁣⁣ ⁣⁣

Pris: 895,- ⁣⁣(begrænset pladser)

TILMELDING:

    Ønsker at tilmelde mig efterfødselstræning med holdstart:

    Når du har tilmeldt dig via. siden vil du modtage en mail med betalingsoplysninger, og først efter betaling vil din plads på holdet være bekræftet.

    efterfødselstræning

    Hvornår må man starte efter en fødsel: 

    Det er i høj grad individuelt, hvornår man er klar til at starte træning op efter en fødsel. Det afhænger blandt andet af hvordan graviditeten og fødslen er forløbet. Man kan efter en ukompliceret fødsel starte, når man føler sig klar og har lyst. Som udgangspunkt handler det om at starte (for) roligt ud. Føles det fint, så kan man altid skrue op næste gang.